19:00

Mullsjö

Referat: Taberg - Mullsjö

VINST mot Mullsjö med 3-2!!

Vi vann slantsingligen och därmed bollen. Började galet bra. Med ett fint passningsspel så skapade vi första riktigt heta målchansen efter ca 30 sekunder utan att vi lånade ut bollen. Dock blev avslutet strax utanför. Vi fortsatte första halvek i samma anda och skapade flera riktigt bra lägen. Vi tog oxå rättvist ledningen i matchen efter mål av Arwid efter att han behärskat rullade in bollen med en säker yttersida. Strax därefter hade vi ytterligare en boll som dansade på mållinjen, dock inte i mål.
Mullsjö tog sen tag i taktpinnen och genom en snabb anfallare som 2 gånger om inom loppet av 5 minuter vräkte in bollen i mål. Andra halvlek öppnade vi lika bra som andra. redan efter ca 4 minuter gjorde Arwid sitt andra mål i matchen då han vräkte in ett hårt skott på volley efter en fint slagen hörna från Johan. Ett par minuter var det dags igen. Nordström i målet drog iväg en utspark som Arwid nickskarvade till en i djupled framstörtande Mackan Almlöv. Denna vindsnabbe anfallare sprang ifrån sin försvarare, lurade ner målvakten och sköt ett stenhårt skott i stolpen. Dock höll sig Johan påpassligt framme och dunkade behörskat upp bollen i nättaket till ledning med 3-2. En stund senare fick vi ett bra läge att utöka ledningen men Philops skott tog i ribban och studsade ut. Resultatet stod sig dock matchen ut. Dock blev det onödigt spännande i slutet när Arwid såg till att få ett gult kort med 5 minuter kvar och därmed blev utvisad. Men återigen en riktigt bra inställning från samtliga spelare, stabilt försvarsspel och ett varierat anfallsspel såg till att vi tog årets andra 3 poängare. Kul med en bra start på serien.